Natural food, artisan bread from stonemill flour and art gallery

Ръчен занаятчийски хляб само от СТАРИ СОРТОВЕ с БИОдинамичен сертификат с жив квас и бавна ферментация с прясно смляно брашно на каменна мелница печен на каменна плоча.

Ръчен занаятчийски хляб само от СТАРИ СОРТОВЕ с БИОдинамичен сертификат с жив квас и бавна ферментация с прясно смляно брашно на каменна мелница печен на каменна плоча.

Преди основното да прочетете, тук се спрете:

Авторският ни доматен сос се приготвя от моркови, лук, *целина, домати, варени няколко часа на ниска температура.

Гхи - мъдростта на Изтока го донесе и у нас - пречистено (преварено), *краве масло, по-добре усвоимо и подходящо за топлинна обработка, спрямо обикновения си първообраз. С кехлибарен цвят и лек, сладък аромат на *орехи.

Оризът ни - Басмати, накиснат, сварява се на пара.

Зеленчук на топлина е пуснал аромат, ето как - за да се запазят витамини и хрупкави да си останат, за кратко в тигана, зеленчуците на танц с подскоци ще се захванат.

Преди основното да прочетете, тук се спрете:

Авторският ни доматен сос се приготвя от моркови, лук, *целина, домати, варени няколко часа на ниска температура.

Гхи - мъдростта на Изтока го донесе и у нас - пречистено (преварено), *краве масло, по-добре усвоимо и подходящо за топлинна обработка, спрямо обикновения си първообраз. С кехлибарен цвят и лек, сладък аромат на *орехи.

Оризът ни - Басмати, накиснат, сварява се на пара.

Зеленчук на топлина е пуснал аромат, ето как - за да се запазят витамини и хрупкави да си останат, за кратко в тигана, зеленчуците на танц с подскоци ще се захванат.