Natural food, artisan bread from stonemill flour and art gallery

Ръчен занаятчийски хляб само от СТАРИ СОРТОВЕ с БИОдинамичен сертификат с жив квас и бавна ферментация с прясно смляно брашно на каменна мелница печен на каменна плоча.

Ръчен занаятчийски хляб само от СТАРИ СОРТОВЕ с БИОдинамичен сертификат с жив квас и бавна ферментация с прясно смляно брашно на каменна мелница печен на каменна плоча.

Преди основното да прочетете, тук се спрете:

Авторският ни доматен сос се приготвя от моркови, лук, *целина, домати, варени няколко часа на ниска температура.

Гхи - мъдростта на Изтока го донесе и у нас - пречистено (преварено), *краве масло, по-добре усвоимо и подходящо за топлинна обработка, спрямо обикновения си първообраз. С кехлибарен цвят и лек, сладък аромат на *орехи.

Оризът ни - Басмати, накиснат, сварява се на пара.

Зеленчук на топлина е пуснал аромат, ето как - за да се запазят витамини и хрупкави да си останат, за кратко в тигана, зеленчуците на танц с подскоци ще се захванат.

Преди основното да прочетете, тук се спрете:

Авторският ни доматен сос се приготвя от моркови, лук, *целина, домати, варени няколко часа на ниска температура.

Гхи - мъдростта на Изтока го донесе и у нас - пречистено (преварено), *краве масло, по-добре усвоимо и подходящо за топлинна обработка, спрямо обикновения си първообраз. С кехлибарен цвят и лек, сладък аромат на *орехи.

Оризът ни - Басмати, накиснат, сварява се на пара.

Зеленчук на топлина е пуснал аромат, ето как - за да се запазят витамини и хрупкави да си останат, за кратко в тигана, зеленчуците на танц с подскоци ще се захванат.

Категория:
Share on facebook
Share on twitter

Описание:

Съставки: БИОдинамично сертифицирани стари сортове – пълнозърнесто брашно от Емер (двузърнест Лимец) 20%, пшеница и Спелта 80%, морска сол, вода, квас. Бавна ферментация: 24 ч. Квас: пълнозърнести брашна от ръж, нахут и лимец.

БИОдинамично сертифицирани стари сортове

Допълнителна информация

Тегло 1.000 kg

8.60лв.

Категория:
Share on facebook
Share on twitter

Типов хляб

Описание:

Съставки: БИОдинамично сертифицирани стари сортове – пълнозърнесто брашно от Емер (двузърнест Лимец) 20%, пшеница и Спелта 80%, морска сол, вода, квас.
Бавна ферментация: 24 ч.
Квас: пълнозърнести брашна от ръж, нахут и лимец.

БИОдинамично сертифицирани стари сортове

Допълнителна информация

Тегло 1.000 kg

8.60лв.

Категория:
Share on facebook
Share on twitter

Описание:

Съставки: БИОдинамично сертифицирани стари сортове – пълнозърнесто брашно от Емер (двузърнест Лимец) 50%, типово брашно от Спелта 50%, морска сол, вода, квас. Бавна ферментация: 24 ч. Квас: пълнозърнести брашна от ръж, нахут и лимец.

БИОдинамично сертифицирани стари сортове

Допълнителна информация

Тегло 1.000 kg

8.60лв.

Категория:
Share on facebook
Share on twitter

Типов хляб с Емер

Описание:

Съставки: БИОдинамично сертифицирани стари сортове – пълнозърнесто брашно от Емер (двузърнест Лимец) 50%, типово брашно от Спелта 50%, морска сол, вода, квас.
Бавна ферментация: 24 ч. Квас: пълнозърнести брашна от ръж, нахут и лимец.

БИОдинамично сертифицирани стари сортове

Допълнителна информация

Тегло 1.000 kg

8.60лв.

Категория:
Share on facebook
Share on twitter

Описание:

Съставки: БИОдинамично сертифицирани стари сортове – типово брашно от Спелта 70%, пълнозърнесто брашно от Ръж 30%, морска сол, вода, квас. Бавна ферментация: 24 ч. Квас: пълнозърнести брашна от ръж, нахут и лимец.

БИОдинамично сертифицирани стари сортове

Допълнителна информация

Тегло 1.000 kg

8.60лв.

Категория:
Share on facebook
Share on twitter

Хляб от Спелта и Ръж

Описание:

Съставки: БИОдинамично сертифицирани стари сортове – типово брашно от Спелта 70%, пълнозърнесто брашно от Ръж 30%, морска сол, вода, квас.
Бавна ферментация: 24 ч. Квас: пълнозърнести брашна от ръж, нахут и лимец.

БИОдинамично сертифицирани стари сортове

Допълнителна информация

Тегло 1.000 kg

8.60лв.

хляб от лимец

Описание:

Само от СТАРИ СОРТОВЕ от БИОдинамичен сертификат с ЖИВ КВАС с БАВНА ФЕРМЕНТАЦИЯ с прясно смляно брашно на каменна мелница.

Печен на каменна плоча.

Допълнителна информация

Тегло 0.100 kg

2.50лв.

хляб от лимец

Порция Ръчен занаятчийски хляб

Описание:

Само от СТАРИ СОРТОВЕ от БИОдинамичен сертификат с ЖИВ КВАС с БАВНА ФЕРМЕНТАЦИЯ с прясно смляно брашно на каменна мелница.

Печен на каменна плоча.

Допълнителна информация

Тегло 0.100 kg

2.50лв.

Категория:
Share on facebook
Share on twitter

Описание:

Съставки: БИОдинамично сертифицирани стари сортове – пълнозърнесто брашно от пшеница и ръж 70%, типово брашно от Спелта 30%, тиквени и слънчогледови семки, чубрица, ким, вода, квас. Бавна ферментация: 24 ч. Квас: пълнозърнести брашна от ръж, нахут и лимец.

БИОдинамично сертифицирани стари сортове.

Допълнителна информация

Тегло 1.000 kg

9.90лв.

Категория:
Share on facebook
Share on twitter

СЛънце

Описание:

Съставки: БИОдинамично сертифицирани стари сортове – пълнозърнесто брашно от пшеница и ръж 70%, типово брашно от Спелта 30%, тиквени и слънчогледови семки, чубрица, ким, вода, квас.
Бавна ферментация: 24 ч. Квас: пълнозърнести брашна от ръж, нахут и лимец.

БИОдинамично сертифицирани стари сортове.

Допълнителна информация

Тегло 1.000 kg

9.90лв.

Категория:
Share on facebook
Share on twitter

Описание:

Съставки: Пълнозърнести брашна от Елда 26%, Нахут 37%, Царевица 37%, вода, морска сол, квас. Бавна ферментация: 24 ч. Квас: пълнозърнести брашна елда, нахут и царевица

Хляб от пълнозърнести брашна 100%

Допълнителна информация

Тегло 1.000 kg

10.90лв.

Категория:
Share on facebook
Share on twitter

Високопротеинов хляб без глутен

Описание:

Съставки: Пълнозърнести брашна от Елда 26%, Нахут 37%, Царевица 37%, вода, морска сол, квас.
Бавна ферментация: 24 ч. Квас: пълнозърнести брашна елда, нахут и царевица

Хляб от пълнозърнести брашна 100%

Допълнителна информация

Тегло 1.000 kg

10.90лв.