Вълшебен аромат на подправки от далечната Азия, Северна Африка, Южна Америка и така обичаните български планини, обгръща всеки още от вратата. Всеки ден готвят както млади, така и готвачи с дългогодишен опит във вегетарианската кухня, които имат възможността да експериментират с винаги свежи, локални и чисти от химически добавки продукти. Предлагаме пъстро Обедно Меню, уникално и неповторимо всеки ден. Проверете какво са приготвили нашите майстор-готвачи днес!

Ние сме група от кулинарни любители и ентусиасти във вегетарианската кухня, с мисията да даряваме здраве, вълшебен вкус и любов към храната лишена от животинско насилие. При нас се храните без угризения – във всеки аспект. Продуктите ни са внимателно проверени и чисти от химикали и изкуствени добавки.

Нашите сервитьори са усмихнати, млади и с желание ще Ви помогнат в избора на хляб, ястие или десерт!

Заповядайте да се насладите на магичната топлина и уют в ресторант – арт галерия “Да! Органик”, дом на живопис, графика и скулптура от утвърдени български автори. Акцент на Вашето преживяване ще бъдат полезните кулинарни предложения и разнообразните натурални напитки.